За нас

ЕЛМОТО ЕООД продаваме електрически скутери, велосипеди и триколки. Стремим се да продаваме качествени продукти и първокласни услуги след продажбата . Разполагаме със складова наличност на предлаганите продукти за директна доставка. Можем да предоставим заявените продукти от врата до врата . Ние предлагаме продукти с EEC сертифициране, COC сертифициране за определени  продукти.

Facebook

Посетете нашата страница във Facebook

                                     Защо го правим?

ЕЛМОТО ЕООД се е посветила на предоставянето на отлични транспортни средства за къси разстояния , като се придържа към социалната отговорност за спестяване на енергия, по малко въглеродни емисии и защита на околната среда .

Предимства на електрическия скутер, велосипед и триколка:

                1.  Стойност на превоза : Той е по-евтин от автобус, кола или мотоциклет.
                2.  Защита на околната среда : Не замърсява въздуха като автобус, кола, мотоциклет и почти никакъв шум.
                3.  Ефективен : Те са  по-малки от автомобила, което ги прави  по-бърз в натоварения градски трафик. Необходима им е малка лента за придвижване и малко място за паркиране. Водачът няма нужда да се притеснявате за мястото за паркиране.
                4.  Удобно : Транспорта с автобус, метро, трамвай или тролейбус е разработен за превоз от спирка или станция до друга такава. Съобразявате се с разписание и товар, който трябва да носите. Трябва да вървите известно време до спирката или станцията и след като пристигнете до следващата спирка или станция отново да вървите до конкретната дестинация. Електрическият скутер, велосипед и триколка няма тези проблеми.
                5.  Безопасно : Скоростта на електрическият скутер, велосипед и триколка е по-ниска от мотоциклета, така че е много по-безопасен от мотоциклета  и е по-лесна за управление от мотоциклета, така че безопасността все още може да бъде гарантирана.
                6.  Лесна поддръжка : На електрическите скутер, велосипед и триколка трябва само редовно да се проверява заряда на батерията. Не е необходима традиционна поддръжка на тромави елементи за поддръжка като масло, филтър и ремък.
                7.  Употреба : Електрически скутер е подходящ за работа, учениците ходят на училище, кратко пътуване, туризъм, семейни дейности, излет с приятели, доставки на адрес от ресторанти или хранителни магазини, плажни забавления, хотел под наем бизнес…

 

                             Как се справяме?

ЕЛМОТО ЕООД  има  усъвършенствани методи за тестване на качеството и перфектна система за след продажбено обслужване .

Нашата цел е да предоставим продукти, които да направят потребителите щастливи, връщайки се към удоволствието от карането

Cart
Your cart is currently empty.