ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Всички цени на сайта са без включен ДДС от 20%. При индивидуална поръчка се начислява.

Цените са за продажба на едро.

Доставка

*Разходите за доставка се формират въз основа на теглото на отделните артикули  по ценовата листа на Куриерска фирма „Европът“.Резервни части без батерии се изпращат с куриерска фирма „Еконт“
*Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес или до офис на спедиторската фирма за доставка до 5 работни дни като общ срок на доставка.
*Стоката се доставя подходящо опакована съобразно вида й и начина на транспорт.


Предаване на стоката
*Стоката се предава на Клиента или на друго лице, намиращо се на посочения от клиента адрес на доставката. Приемащото лице потвърждава с подписа си получаването на стоката от името на Клиента.
*При предаване на стоката Клиентът или лицето по ал. 1 подписват придружаващите я документи.
*При отказ извън случаите по чл. 13, ал. 1, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за връщане на стоката. В този случай Клиентът е длъжен да обезщети “ТАГ”  ЕООД  за всички вреди и пропуснати ползи, включително и за всякакви други разходи извън разходите за доставка и връщане на стоката, настъпили в следствие на отказа.
* В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, “ТАГ”  ЕООД се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички допълнителни разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.
*Стоката става собственост на клиента, след нейното заплащане на куриера. В случаите, когато е платена по банков път – след одобрението и получаването и от куриера. До този момент тя е собственост на „ТАГ“ ЕООД.

Начини на плащане, съпътстващи документи.

  •    Цени

             Цените са за 1 брой 

             Посочените цени са без начислен ДДС

 Съпътстващи документи.

*Стоката се изпраща с касова бележка или фактура, ако е поискана такава и са въведени коректно необходимите данни. С доставката получавате и гаранционна карта

Срок на доставка

Всички стоки, които са в наличност, се доставят в рамките на 4 работни дни, освен ако поръчката не е по-голяма или има комплектация за доставката на която не зависи от ТАГ ЕООД , за което ще отнеме време максимум седмица. Направените поръчки в празнични и почивни дни, ще бъдат изпълнени в първият работен ден.

Връщане на стока

Клиента следва да се съобрази със следните изисквания с оглед приемане от ТАГ ЕООД на върната стока в 14-дневен срок:

  • За да върнете стока/ите, трябва да попълните  формуляр(Свали от тук), след което да изпратите формуляра на имейл  tageood@abv.bg
  • При приемане на стоката/ите от страна на служител на ТАГ ЕООД, ако се установи разминаване с информацията, която е подадена в писмен вид чрез формуляра за връщане, то ТАГ ЕООД има правото да откаже приемането на върнатата стока. 
  • При установяване на употреба на продукта/ите ТАГ ЕООД има право по чл. 55 ал.4 да върне от 70%-30%( в зависимост състоянието на продукта/ите) от сумата на продукта/ите
  • При установяването на нарушения само на търговската опаковка, ТАГ ООД има правото по чл. 55 ал.4  да върне 90% от сумата на продукта/ите
  • При изпратена рекламация, наш служител ще ви върне в писмена форма завеждането на щетата до 5 работни дни, от датата на получената рекламация.

В случай че сте разочаровани от поръчката, имате право да я върнете или замените в срок от 14 дни след получаването й. Като трябва да спазите следните условия:

1. Запазен добър търговски вид, напълно запазена опаковка (стоката не е със следи от употреба, скъсана, надраскана, счупена и т.н.), в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

2. Транспортните разходите са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 2 куриерски такси за транспорт в двете посоки)

3. Запазваме си правото да не уважим връщането, ако изделието не е наше, ако има повреди причинени умишлено, ако изделието е използвано, ако връщането е за пореден път или има системна злоупотреба с нашата любезност.

В случай че Потребителят не изпрати или не предаде обратно на ТАГ ЕООД стоката в срок от 14 дни след деня, в който е информирал ТАГ ЕООД за отказа си от настоящия договор, се счита, че същият оттегля отказа си от договора за продажба (респ. отказа си от стоката) и желае да задържи стоката, като ТАГ ЕООД се освобождава от задължението си да възстанови заплатените от Потребителя суми.

Всяка една пратка се оглежда щателно от нашия екип, но ако се случи да направите рекламация на стока поради фабричен дефект, в такъв случай ние ще поемем разходите по неговото връщане.

Изтегляне формуляр за упражняване право на отказ (pdf)

Забележка

Условията за поръчка, доставка и плащане съответстват на условията посочени в Закона за защита на потребителите.

Всяка предоставена от потребителя или лицето, ползващо сайта със свободен достъп лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.

Cart
Your cart is currently empty.