Батерия са електрически скутер 60V 12Ah

430.00лв.

Изчерпан

Описание

Литиево йонна батерия за електрически скутер

Напрежение: 60 волта

Капацитет: 20 ампер часа.

Размери: 35,5 х 17 х 7,5

Брой цикли на зареждане: над 1000

 

Предлагаме и ремонт, проектиране и изработване на различни модели батерийни пакети за електрически велосипеди, скутери, ховърборди, винтоверти, шлайфове, резачки, циркуляри, прободни триони, радиуправляеми модели (лодки, автомодели, дронове) други инструменти и устройства, работещи на батерия.

Ремонтът на една батерия започва с задължителна диагностика. След което се провежда дискусия с клиента относно ремонта на самата батерия. Ремонтът се извършва с високо качествени клетки (елементи, батерии) и спазването на всички изисквания за изработка на акумулаторния пакет. Всеки един Li-ion пакет батерия се изработва с BMS които предпазва и балансира елементите в пакета.Свързването на елементите се извършва с машина за точково заваряване. Тази технология на свързване на елементите е много важна за тях. По този начин те не се прегряват и не се нарушава структурата и химическите им свойства на клетката. В крайната фаза на изработка пакетът се изолира и опакова в термосвиваемо фолио. След изработката (ремонта) на пакета се тества при което се проверява качеството и се доказва капацитета на батерията.

Ремонт и рециклиране на стари батерии от типа Ni-Mh, Ni-Cd. Ремонтът се извършва с високо качествени клетки след провеждането на дискусия с клиента. Този ремонт също се извършва с машина за точково заваряване при спазването на всички изисквания за изработка на акумулаторния пакет.

 

 

Електрическо колело, Електровелосипед ,e-Bike battety ,Електрически велосипед батерия ,Скутер ,Батерия за велосипед ,ebike battery ,батерия за електрически скутер ,тротинетка,
литиево-йонна батерия,

Cart
Your cart is currently empty.